Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2009 19:09 - ХОра, хОра...
Автор: manuelche Категория: Забавление   
Прочетен: 2008 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 12.11.2009 19:10


Напоследък се сблъсквам с все по-странни създания на природата. Аз по принцип привличам индивиди, които са в близки връзки с Кораба-майка и той редовно им праща по някой факс. Но тези седмици подобни хора като че ли са намерили начин да се клонират.
Има няколко типа, които лично мен ме хвърлят в джаза, туш, потрес, новозеландска треска, а в най-лошите случаи - в тежък махмурлук, а именно:
- хората, панкьосани от свинския грип. Да се страхуваш за живота си и този на близките ти е нормално. Да се тресеш от неподправен ужас в момента, в който някой кихне до теб, не е нормално. Най-забавна ми беше една лелка (не леля, леличка, а именно лелка) в тролея, чиято маска беше мръсна, измачкана и висимо несменяна няколко дена. В нейната глава тя сигурно е предпазена от A(H1N1), H5N1, H2O, C2HO5OH и няколко щама на дребната шарка, ако не я е карала. В реалния и жесток свят не е предпазена от нищо, освен от водата и алкохола и то не за друго, а защото устата й е затапена.
- националистие. Идеята е ясна и кратка - циганите на сапун, турците на Коколино. Или на Первол, според вкусовете на потребителките и леля Мария от рекламата на Бонукс. В същото време тези хора или много от техните близки по цял ден и/или цяла вечер зяпат в унес съдбата на Перла, Айше, Сакън, Аферим и Машалла. И не казват и "Гък". Другият гениален слоган е "България на три морета". Тук нямам много коментар. Опропастихме едно море (и няколко планини), защо да прецакваме още две?
- фейсбукарите, които играят Farmville, Mafia wars, Cafe World и прочее игри, които дори и брат ми на пет години не би погледнал. За сметка на това много хора, надхвърлили 5, че и 15 години всеки ден чинно поливат лехи, намират самотни крави (в красивия свят на Интернет дори и кравите имат чувства), пуцат се, спят на дюшеци точно като в "Кръстникът", правят хамбургери, а може би и имам-баялдъ, сарми и гръцка мусака с повече патладжан. Цялата тази прелест се изсипва като reports на твоята стена, да не би да пропуснеш, че Лоренцо Георгиев си е окосил лехичката, намерил е няколко грозни патки, а междувременно е спретнал и няколко порции картофки.
- пенсионерите в градския транспорт. Истински наследници на Юсеин Болт. През теб ще минат, но ще се докопат до вратата/валидатора/седалката. Сигурно имат някаква много важна и неотложна работа, която май усещат само на подсъзнателно ниво.
- "кифлите", които вечно, неизменно и неотложно са на диета. Всички жени полагаме усилия за фигурата си. Но не всички държим да осведомим целия народ околовръст, че днес "съм само на две кафета и една кора от лимон", "не ям тестено" (след което се купуват солети или брускети, които все едно не са тестени) и прочее.
Естествено, по света и у нас има още мнооооого индивиди, плачещи да им се възмутиш. Или направо изплющиш досущ като един всемогъщ Бай Брадър.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. soleilelle - :)))))) -зАтрите в магазините, ...
13.11.2009 00:10
:))))))
-зАтрите в магазините,които като застанат пред храната изпадат в медитация(???),лек унес(???)или просто не знаят къде защо кога как са намират
:))))почакай да почне новият ,,биг (бай)брадър ,тогава е истинската веселба(воайорство)
цитирай
2. manuelche - :))
13.11.2009 10:01
Чакам с нетърпение, но като гледам няма обявени кастинги. Тази есен/зима може и да минем без тази ослепителна прелест.
цитирай
3. анонимен - пенсионирана леличка националист имаща връзка с кораба майка
11.04.2010 16:35
Ако всичко това те дразни наистина толкова ,че чак и време си отделила да го споделиш ,значи имаш нужда от лекарска помощ и то незабавно.Не си ли се замисляло ,мило дете ,че и ти може да дразниш с нещо хората?Хората са различни и няма идеални хора.Все някой някого не харесва.Приемай хората такива каквито са.Никой на този свят не е роден с едничката цел да те радва и да те кара да се чувстваш комфортно.Замисли се.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: manuelche
Категория: Забавление
Прочетен: 249377
Постинги: 53
Коментари: 103
Гласове: 249
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930