Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2010 23:56 - Скандал ли бе, да го опишеш?!
Автор: manuelche Категория: Забавление   
Прочетен: 1934 Коментари: 1 Гласове:
2



За скандалите в една връзка са изписани кила мастило. Последно време - предимно по соу колд "женски списания". Там на пет гланцирани страници има 2/3 реклама на гланц за устни, крем, шампоан, балсам+мостра и дезодорант, който лекува гингивит. На останалата 1/3 се обсъжда какво ако половинката Ви е направила/казала еди-какво-си. Като цяло изводът от тези статии е, че ти (читателката) трябва да имаш по-високо самочувствие, а ако половинката ти не те посреща вечер с вечеря с първо-второ-трето-триЧасаПредигра-петЧасаСекс, значи не държи на теб и е по-добре да си обираш партакешите. На следващата страница ще намерите съвети за последните две задължителни точки от списъка, тоест ще Ви обучат на триста-и-пийсе начина да достигнете до оргазъм чрез стимулация на лявото ухо и дясната вежда.
В реалния живот подобни писания са лееееко вредни. За това вариантите за скандал са различни и, смея да твърдя, много по-интересни и разнообразни. Пък и са на живо, един вид реалити, хубаво поне, че няма гласуване със sms-и.
Вариант Едно - овенът срещу влака като ползата от сблъсъка засега се води от влака. Това е тази мила ситуация, когато единият крещи, поти се, слюноотделя обилно и в редки случаи се напикава. Отсрещната страна обаче не помръдва. И не само не помръдва, ами и не издава почти никакви признаци да съучаства в създалото се военно положение. Даже тук-таме не демонстрира никакви жизнени функции. При този сценарии математиката е ясна - ядът е правопропорционален на непукизма, а мълчанието се бетонира с викове.
Вариант Две - Изабела е бременна. Заглавието е подвеждащо - обикновено никой не е бременен в случая. Иде реч за сценка, извадена от сапунен сериал. Асортиментът тук е много голям. Най-малкото трябва да се изясни каквъв вид е сериалът - латиноамерикански или турски. В първия вариант нещата са еквивалентни на "Аз спя с братовчед ми, който е брат-близнак на стринка ми". Тоест, мирова скръб и потрес, земята за малко спира да се върти и като че ли чувате как ви расте косата. Ако пък новелата е турска, нещата придобиват ориенталски привкус, замирисва на мусака и кьопоолу, а отнякъде долитат екзотични ритми. Тук усещанията са сравними с "Булката е дупена; Мехмед е жена; Перла е евтин цирконий, а Инджи е турска нинджа". И в двете постановки обаче по-активната страна се чувства почти длъжна да изпочупи наличната посуда, да си поиграе на оригами с тигана Tefal и да откъсне главата на поне пет сладко изглеждащи плюшени играчки. А защо не и да обръсне кучето, счупи зъбите на хамстера и удави котката. Изборът е огромен, емоциите - изгарящи.
Вариант Три - Кречетало. Почти същият е като вариант Две, но с разликата, че и двете страни са не просто дейни, но и хиперактивни. Виковете вдигат Вашия вход, плюс "Б" и "Г" вход, дори и етаж от отсрещната къща. Съседите бъркат ситуацията с поредното показно нахлуване на МВР не при когото трябва, за това си траят в неподправен ужас и се крият под масата, а единият стиска бурканите, натъпкани с кеш. На другия ден гласовете на главните действащи лица са в неплатен отпуск, което си има и своите добри страни.
Вариант Четири - make love, not war. Изключително рядка вариация на тема караница. При нея двете страни сядат и преговарят мирно и кротко, почти както Бойко вечеря с Обама, дори може да има първо, две втори и трето, ако някой се е излъгал да сготви. Не летят чаши, чинии и тенджери, домашните любимци са пощадени, съседите - също. В още по-големите изключения се стига до медитация, преоткриване на вселенските истини и истинска нирвана. В другите просто се консумират храни и алкохол... ако някой се е излъгал да напазарува...


Тагове:   скандал,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Господ ще те накаже за злобата ти!
21.06.2010 22:42
Господ ще те накаже за злобата ти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: manuelche
Категория: Забавление
Прочетен: 248481
Постинги: 53
Коментари: 103
Гласове: 249
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031