Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2011 10:57 - Време за мъже!
Автор: manuelche Категория: Забавление   
Прочетен: 1849 Коментари: 2 Гласове:
1



     Отдавна отлагам едни два-три постинга - опасявам се, че ще предизвикат твърде много пасивна агресия. От типа "Аз съм анонимен непознат и най-вече комплексар, който много държи да ти покаже, че не го кефиш!".
     Днес, ооообаче, съм в особено настроение и ми се пише. Ще вляза за малко в ролята на списание Космополитън и Кари Брадшоу по пантофи (бррр) и ще изложа някои възгледи относно мъжете по нашите географски ширини.
     Ако си на 20-и-няколко и влизаш в графата "сингъл" (да, красива българска дума), има една реална опасност в един хубав, а може би дори и слънчев ден да изперкаш. Нещо с мъжете ни хич не е наред. Или с нас. Или и двете. Засега, само че,  перспективата да преустроим България в един огромен резерват за идиоти не ме влече.
   Тук изключвам обвързаните ни познати и приятели. Те обикновено са с половинките си от една камара време и чакат да вдигнат сватба, а в последствие да си народят куп дечица, за да може съпругът да има на чий Play Station да играе, с кого да пие и да гледа мачове.
    Та ето я идиличната ситуация - ти си млада и свободна. Срещаш млад и свободен левент. И от тук нерядко се почва една съвременна Одисея, но не в Космоса, а на родна земя. Безценно е, че не ти се налага, все пак, да биеш път до Луната, че да си "на въртележката".
    Вариант едно - двамата с ергена оставате крайно доволни един от друг. Обменяте флуиди, малко слюнка и телефонните си номера. Понеже си запленена от младежа, а не си на петнаЕсе годинки, след известно време решаваш, че ще я караш "Право, куме, в очи". Отиваш, или ако си по-голям темерут - пишеш, и му казваш - така и така, моето момче (това го пропускаш, да не плашиш аудиторията), харесвам те, кефиш ме. Не изпадаш, все пак, в обяснения тип Михлюз и Тефтер от "Забранената ябълка" и не му предаваш детайлно как ще се обичате горещо до края на животите си. След това, удовлетворена от зрялото си и честно поведение, се оттегляш в покоите си и зачакваш. Да, ама не, както се казва. Докато ти се изпълваш с чувство на добре изпълнен дълг, той изпитва спешна нужда да емигрира в Камчатка, където да се гони с мечки и хични катерици. Твоята искреност го била ИЗПЛАШИЛА, него, двадесет-и-кусур - тридесет-годишния индивид. Минута мълчание за геройски загиналата вяра в мъжете.
    Сценарио нумеро дуо - решаваш да се правиш на кръстоска между Мата Хари и олицетворение на женско списание. С две думи - на недостъпна. Мълчиш упорито и нерядко тъпо в титанични опити да не "изтървеш" някоя реплика в повече. Отдалеч приличаш по-скоро на красива, но скучна статуя, ама не ти пука. Чувството за прекрасно свършена работа отново те изпълва от глава до пети като хубаво мерло в зимна вечер. Да, ама не, отново. Той отново изпитва онази нужда да се пресели в слабо населен ареал и да си играе с наличната там фауна. Ти не си му ПОКАЗАЛА ЧУВСТВА и той се е ИЗПЛАШИЛ. Минута мълчание да си сипеш една водка, за да не се разкрещиш.
    Естествено, около нас има не един и два щасливи завършека на подобни сериали. Спестете ми описанията на безумно щастливи гълъбчета. Виждам ги всеки ден и искрено им се усмихвам, защото ме радват.
    Този постинг има тенденция на продължение с още странни индивиди, защото това са само "базовите модели". Така че спокойно мога да кажа (не да се закълна) - to be continued...


Тагове:   мъже,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - интерестното наистина предстои
19.03.2011 14:25
доообре
Голема си.
цитирай
2. анонимен - браво
11.08.2011 22:06
добре си ги описала. безкрайни са типажите, но наистина доста често могат да се сведат до това. абе забава голяма си е :) няма защо да се ядосва човек! в това му е кефът на "сингъла"...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: manuelche
Категория: Забавление
Прочетен: 248504
Постинги: 53
Коментари: 103
Гласове: 249
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031