Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2011 12:27 - Време за мъже III!
Автор: manuelche Категория: Забавление   
Прочетен: 2636 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 30.05.2011 13:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Продължавам с постингите, в които Кари Брадшоу спонтанно се е кръстосала със списание Cosmopolitan. И без това в България всяка трета девойка, която пише на кирилица и в сравнително свързани изречения, се има за Кари Брадшоу.
   И като себеуважаваща се героиня от розов (не еротичен!) сериал, тя много иска да намери своя Тузар, но пътьом среща разни други не по-малко интересни и странни рожби на Майката Природа. Та понеже и аз си щъкам по белия свят, и аз виждам особени разновидности на човешкия род. Тъй като заглавието е показателно, тук ще говоря/ пиша за мъжката част от тези необикновени люде.
   Мъжете са малко като хлебарките (без обидени, моля!) - виждат ти се доста еднакви, но всъщност има хиляди видове. Също така мъжете са като пържолите - трябва ти много време, за да ги превърнеш в нещо, с което ти е приятно да вечеряш (не се сдържаш да го напиша, съжалявам!). След плашливия като млада сърна левент и претенциозния като Дженифър Лопез на турне индивиди, идва ред на един не по-малко колоритен тип - Заблуденият.
   Той, разбира се, е много сладък! Направо е неустоим! Забавен, умен, остро-умен (тирето е нарочно, филолози), интелигентен. Къде е проблемът, ще се запита любознателният читател от "Клубът на знаещите" в Каспичан? Най-лесно е да се обърнем към група руски учени или към катедрата по психология в университета Еди-кой-сийн. Упражнението ще е крайно излишно, обаче, защото това, което ти "разваля кефа" е право пред очите ти - пичът е крайно нерешителен, а най-вероятно и с крайно лъжливи мисли из пространството по траекторията Ляво ухо-Дясно ухо. Кой е "налял" заблудите в онова сивото вещество е тема на отделен постинг. Важното е, че от цялото това илюзорно и определено погрешно мислене потърпевша си ти. Което, откъдето и да го погледнеш, не е "пичовско".
   Искаш да излезете. Ооо, да, и той иска много. Aма ти на-ис-ти-на искаш да излезете и да пиете по едно. Да бе, и той. Чудесно, желанието е взаимно! Но пък покана от мъжката част на разговора липсва. Мацката пък, след кратък размисъл, решава, че щом Ромео не я кани - значи НЕ иска да я покани. Откъдето и да го погледнеш, логиката е желЕзна. И с времето категорична покана така и не идва. Лошо! Най-лошото, обаче, е, че Ромео, като истински метросексуален и XXI-век тип, разсъждава по същия начин като Жулиета. Да не говорим, че Шекспировият герой предприема чести и твърде "женски" движения като това да изчезва от полезрението, да не отговаря на обажданията ти, да се крие, най-вероятно за да се направи на недостъпен и важен. Цялата тази гимнастика е от нерешителност и само от нерешителност. Един чичко Фройд или някой друг виден психоаналитик биха могли да се упражняват до кръв върху подобен случай. Подобен сценарий ще се разиграва при всеки разговор - намеци, непреки изказвания, но и без следа от категоричност.
   Дали подобна история може да има щастлив край? Върху това си струва да се поразсъждава...


Тагове:   мъже,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kaktuscho - 1. ". . . Хамлетовият герой...
30.05.2011 13:13
1. "...Хамлетовият герой" е всъщност Шекспиров ;)
2. След прочит на "чичко Фройд", свързано с теорията на другия "чичко Дарвин" - може да стигнеш до извода че мъжете и жените са два различни извънземни вида събрани на земята за експеримент от Великия разум.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
интересна тема - що е туй мъж :D ...... или за приомите които използват жените?


/пс. аз съм Единствената хлебарка от своя вид - от аватара ми се вижда и защо. /
:))))
цитирай
2. armorica - Ха-ха!
30.05.2011 13:16
Много свежо! Понеже бях млада през XX век, не съм срещала такива "хлебарки". Общо взето, с добро си ги спомням тогавашните млади мъже. Не съм имала особени проблеми с тях.
цитирай
3. manuelche - :)
30.05.2011 13:27
Олеее, kaktuscho, мерси за поправката! Как съм го написала това с Хамлетовия герой, да се таковам у филоложката :D
цитирай
4. batkovato - Браво , браво , браво .
13.06.2011 00:39
С нетърпение чакам продължението :) . Забавлявам се искрено . Много съжалявам , че не познавам авторката лично , Щото :) е голям пич . Страхотни попадения за съвременните ( и не чак дотам съвременни ) мъже .
цитирай
5. manuelche - :))
13.06.2011 10:49
Мерси, batkovato!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: manuelche
Категория: Забавление
Прочетен: 248480
Постинги: 53
Коментари: 103
Гласове: 249
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031