Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2011 19:14 - Време за мъже IV!
Автор: manuelche Категория: Забавление   
Прочетен: 2780 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   Привет, земляни! Идва нова порция размишления "на глас", но този път няма да са под формата на здрав бич срещу мъжкия пол. Мъжкият пол е онзи, чието символче е символът на планетата Марс (с накокържената стрелкичка) и му расте брада. Не, no, nein, нет! Днес ме върнаха от изпит, "взимането" на който се превърна в по-кървавата версия на "Опълченците на Шипка". И по тази причина Корабът-Майка ми спусна директива - време да поговоря малко за... та-да-да-дам... биг сърпрайз!... себе си. И за мъжете де, то заглавието го подсказва.
   Задачата е непосилна за само момиче, за това се обърнах към група руски учени. Те винаги са група и винаги стигат до изключително ценни изводи. В САЩ пък са на университети - "Университетът в Къдеетовавил откри, че...". И те така. Забелязах, че повечето ми постинги са под формата на списъчета и няма да си развалям традициите. Ето го и преброяването на дивите зайци и нещата, които предизвикват у мен ефекта WOW (НЕ World of Warcraft!) по отношение на ергените.
   Първо място в листата с "ВИЖТЕТУКА" точки е русата коса. Тук лицето все още ми е някъде в миманса, което ми играе лоши шеги понякога. "Начиии, видя ли рус перчем, директно забивам погледа и зяпам, все едно самият Брад Пит се разхожда и си пазарува безопасни краставици в Била. Имам бегла идея как изглеждам отстрани - втренчена, с леко отворена уста и физиономия на бебе-лампа. Мира Баджева и Вихра-жената-на-Иван в едно. Червен светофар и нови сандалки. И то заради едната коса, русата, "начи.
   Две хубави очи и второ място. Ако не съм натоварена на трамвайче или тролейче, разбира се. Претенции за цвят нямам. "Начииии, жизненоважно е да гледа изразително И умно без да прилича на маймуните от зоопарка. Съюзът "и" не бива да бъде заменян със съюзът "или". При задоволителен резултат в категорията "гледане изразително и умно" се постига спъване, залитане, удряне в стълбове и спорадични викове "Ура!" и "Да живей!". От моя страна де. 
   До трети пункт достигнах при скорошна равносметка - да е тренирал бойни изкуства, с изключение на бокс. "Начиии, оказа се, че 98% от мъжете (Марс, не Венера, лицево окосмяване), по които се заплесвам, са упражнявали нещо тип карате-марате-тайчи-майтай. Сега да не си помислите, че обикалям като bTV Репортерите и разпитвам всеки срещнат дали случайно не е носил бяло кимоно с разноцветен колан?! Просто така се получава. Тъй че така и така налитам подобни персонажи, заслужава си да го спомена. Един вид know-how за читателите - идваш, викаш "Аз съм каратист", а аз ти приставам моментално и обещавам да правя секс предимно с теб.
   Четвъртата точка ще е и последна за момента, въпреки че се очертават продължения, в които няма да бъдат наранявани мирни мъже и животни. Нъмбър фоур плюс чифт мултифункционални бели слипове отива при личните предпочитания на момъка.  Кучето на Павлов реагирало на червената лампа. Или просто на лампата, защото кучетата са далтонисти. Сашо Диков реагира на съмнителни засади и теории на конспирацията. Братовчед ми реагира на горещата печка и на шамари. Аз реагирам на ключови думички, издаващи разни вкусове на събеседника (мъж, Марс, брада, без нокът на малкия пръст), които носят бонус точки "Пичеловец", тиквен медал и кравешки поглед (мой). Понеже три блог-бе-ге-та няма да ми стигнат, ще се огранича до "South Park", театър, Берое (хе-хе), тенис, рок, книги, Да-помогнем-на-Веско-Маринов-да-спре-да-пее. Списъкът е дълъг и напоителен като джин с тоник на плажа, развийшли.
   А от женските списания, "начиии, могат да се почерпят един отровнорозов Космополитан заради ненужността на своите статии, както и комиксите им, дето би трябвало да се водят наръчници за по-щастлив (полов) живот, но всъщност са по-сложни и от тайванско GPS-устройство.


Тагове:   мъже,   цирк,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. noir - ~ N ~
07.07.2011 19:28
Какво му е лошото на бокса? =)

И бели слипове... c`mon :D
цитирай
2. manuelche - :)
07.07.2011 19:34
Мултифункционални - стават за неделя следобед, за пред блока в Люли, за лежерно соаре на терасата на по ракия и салата :D
цитирай
3. noir - ~ N ~
07.07.2011 19:49
Мда... то и на сватба може с анцунг да се ходи, ама май не е точно това идеята :D :D :D
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: manuelche
Категория: Забавление
Прочетен: 248461
Постинги: 53
Коментари: 103
Гласове: 249
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031