Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2014 00:09 - Къде сбъркахме?
Автор: manuelche Категория: Забавление   
Прочетен: 2121 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Почти си бях обещала да не пиша повече в стил Кари и "Сексът и градът". Но тъй като този блог се чете от човек и половина (не съм сигурна кой е половината в уравнението), реших, че дозата стабилен "хейт", която ме е обзела, може спокойно да се излее тук. Днешен спор с колеги само затвърди мнението ми, че е по-добре да огледаме много хубаво себе си, преди да съдим околните. И особено "лошите млади", понеже у нас младите винаги са лоши, псуват, правят секс и други мерзки неща, за които заслужават да станат Мистър Пропър в течен вариант.
Някой поглежал ли е какво става с поколението "80-"90, или всички спокойно са изпаднали в кома? За любознателните - ето няколко топ тенденции в личния живот на "нормалните", които заклеймяват "младите" като много лоши...
... Знаете ли, че вече е въпрос на чест и слава да си мъж и да ходиш с разведена, полу-разведена, леко-разведена или директно женена? Още по-добре, ако е на възрастта на леля Дъмша от "Ангелинка". Онзи ден наблюдавах живописна случка. На съседна маса сядат две момичета и момче, възраст - около 23-24. След известно време пристига младеж на същите години с жена на около поне 40. Викам си - "Гледай колко готино, сигурно е някоя симпатична даскалица, която иска да покаже на приятелите си". След 20 минути при някаква шега той се опита да й разкопчае сутиена. След още 20 открито се целуваха и си гугукаха. Утре поредният свръх-загрижен чичак ще ми обясни как аз не съм щяла да се женя и да раждам и така съм щяла да затрия KLETA MAJKA BALGARIA. От кого да раждам, другарю, като гледам, той моят още не се е родил.
... Въпросните полу-омъжени - полу-разведени са плод на една тотално сбъркана схема. Това са мацките, чиято сватба е протекла под мотото "Булката е бременна". Мотото обикновено е плод на прилежно поддържана небрежност към собственото тяло, митът, че контрацептивите хапят, а презервативите са направени от тръни и сезал. Няма лошо да се ожениш и родиш на 21... Лошо е, когато на 35 изведнъж решиш, че житейският ти избор не те кефи и се нахвърлиш хищно на де що мърда и не е съпругът ти. И нямам предвид спонтанна забежка, а системно озъртане на гладна хиена и прилепчивостта на много жадна пиявица.
... А пък е въпрос на достойнство да си млада жена и, ако имаш приятел, да го третираш като кръстоска между кучето Джонка от междублоковото пространство и гнусно мекотело. Това е нещо като антипод на първите две точки. Ако той се опитва да те целуне - задължително трябва да се дърпаш, да го отблъскваш и да се гърчиш от погнуса. Може и да удряш леки шамари или контролни ритници - така де, за к"во иначе си го взела, освен да доказваш, че си Елса от "Замръзнало кралство". Само дето нито си толкова готина, нито толкова привлекателна, нито имаш някакви специални умения. Лисичата муцунка в самоснимачката не се брои. Ти си просто мацката, решила по погрешка, че е някаква Ледена кралица. Или е по-вероятно да си го прочела в Космо, в раздел "Как да му завъртим главата", намиращ се до "101010101 нови секс пози" и "1001010101 начина за орален секс".
... Въпрос на мода е да си в мъж в тази възрастова граница и да се държиш като свирепо ощипана монахиня. На пиеш. Не пушиш. Сексът ти е безразличен. Ти си създание от осмото или осемнадесетото небе и сега падаш тук. Не ядеш тринадесет милиарда неща. Ходиш на фитнес, пилатес, кик-бокс, йога и тай-чи. Жените са ти досадни. Ако моичето срещу теб е с фиба с грешен тон на бежовото - то тя е обречена. Другите мъже са ти скучни. Те гледат футбол и пият бира, а не сок от цикория. Твоята възвишена особа се скита самотна в този банален свят. После се чудиш защо жените не те харесват и решаваш, че до една са боклуци.
И така си живеем, критикувайки тийнейджърите, че са лоши. Докато спим с даскалиците си, ритаме половнките си, понеже са се осмелили да ни целунат, и пием екстракт от агаве. И е чудим къде сбъркахме...



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: manuelche
Категория: Забавление
Прочетен: 249138
Постинги: 53
Коментари: 103
Гласове: 249
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930