Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2013 19:56 - Как бе, младеж, как да го свържа?!
Автор: manuelche Категория: Забавление   
Прочетен: 2813 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Или как да съсипете един ден, който сте си обещали, че ще бъде перфектен от сутринта, зяпайки поетично през прозореца в розовия изгрев. 
Първо, убедете се, че сте си обули нов, но незнайно защо смъкващ се от вас чорапогащник. Спокойно, до обяд по него ще има поне една бримка. Добре. Уверете се, че сте си сложили най-неудобния сутиен, за да може цял ден да стоите като препарирана боа или пък да швъкате нервно с рамене през цялото време. Знаете ги тия модели - много са красиви, но ефектът винаги е боата... или раменете... в редки случаи - и двете. Добре. Бъдете сто процента сигурни, че ризата ви е достатъчно широка, за да се размества некомфортно. Облечете останалата част от облеклото си и излезте от вас. Преминете на следващото ниво.
В трамвая ще се окаже, че слушалките ви не работят. Също така ще се окаже, че спътникът ви пред вас е див фен на Преслава и днес е решил от сутринта да чуе половината й дискография. Слушайте в захлас и лек ступор. Добре. Поне един от съседите ви по седалка е решил, че просто НЕ МОЖЕ да трае до дестинацията си и ще яде в захлас закуската си насред превозното средство. На фона на чалгата и преди дозата кофеин (без да искам написах кодеин първо) настроението ви сигурно претърпява лек спад. Добре. Преминете на следващо ниво.
На работното си място се уверете, че вършите поне две от професионалните си задължения със зверско закъснение и/ или неправилно. Повтаряйте циклично до края на работния ден със същия завиден интензитет. Страхотно попадение и бонус точки е, че хранейки дворния пес с остатъци от обедната пица, двама колеги (а.к.а. лампаджии) ще ви видят. Заради неприятния вятър и смута от създалата се ситуация, вие няма да успеете да им обясните, че не сте изкукала кучелюбка, а просто не ви се яде повече. Те ще ви се усмихват сладко и снизходително, от което ще ви стане още по-неудобно, че храните дворния пес с пица. Още повече вас ви е страх от песове и дори в момента леко треперите, защото съществото подскача около вас с неясен ентусиазъм. Супер е, ако сте с естествено много къдрава коса, която същия този вятър роши (отново пред колегите, няма да се излагате незабелязано я). Ама не я роши по онзи секси начин, дето е по филмите, нали. Много добре! Преминете на следващо ниво.
Следобеда направете така, че да изпиете още две кафета от кафе-машината. Те са кисели и воднисти, но за сметка на това неприятни на вкус. Уверете се, че нямате минерална вода на помощ. Добре. Бъдете сигурни, че ТОЧНО в този ден във вашия офис няма да има уиски. Страхотно! Получавате бонус точки, ако колегите ви са в хипер активно настроение, твърдо решени да намачкат цялата налична офис хартия и да я запратят по вас. Допълнителни точки получавате и ако отнесете един тон подигравки на свободна тема. Запишете си час при психолог и преминете на следващо ниво.
В трамвая обратно ще се окаже, че до вас вече е друг фен на бързите ориенталски ритми. Губите точки, ако вече не ви прави впечатление. До вас има кака на неопределена възраст, която яде чипс и гледа унесено все едно е на кино. Губите още точки, понеже си носите картата от Центъра за градска дебилност и контрольорите не ви хващат неподготвени. Купете си бутилка бяло вино и преминете на следващото ниво...


Тагове:   ден,   ужасен,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: manuelche
Категория: Забавление
Прочетен: 248491
Постинги: 53
Коментари: 103
Гласове: 249
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031